ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η έμφαση που δίνουμε στη σταθερότητα και στην ενθάρρυνση μιας αμοιβαίας συνεργασίας, με τη διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι για εμάς γραμμή ζωής.

Αχαϊκή Πολιτεία

Η εφημερίδα «Πολιτεία» κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 και είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή η κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας την αγάπησε και την στήριξε, παρότι κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με την έξαρση της πανδημίας.

Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ότι είναι μια εφημερίδα κομματικά ανεξάρτητη και αντικειμενική, στοιχείο που έλειπε από την Πάτρα και την Αχαΐα. Μέτρησε, επίσης, το γεγονός ότι εντάχθηκε σε πρώτη φάση, στο υπάρχον πελατολόγιο της «Match» που ήταν ήδη μεγάλο, ενώ στην πορεία η «Πολιτεία» ανεβαίνει διαρκώς σε πωλήσεις.

Κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνδρομητών, άρτια οργανωμένο με ιδιόκτητο μηχανισμό διανομής – είσπραξης – πώλησης από την εταιρεία μας. Οι συνδρομητές της εφημερίδας, αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε 1300, και αφορούν σε ποσοστό 90% καταστήματα κυρίως της Πάτρας, αλλά και πολλών ακόμα πόλεων της Δυτικής Ελλάδας.

Φυσικά, η «Πολιτεία» κυκλοφορεί και στα περίπτερα της Δυτικής Ελλάδας, αλλά θα ήταν παράλειψη να μην σας επισημάνουμε ότι η μεγάλη μας δύναμη είναι οι συνδρομητές μας, τους οποίους στην πλειοψηφία τούς γνωρίζουμε προσωπικά, και μας γνωρίζουν κι αυτοί.

Φροντίζουμε, μέσω του εμπορικού μας τμήματος, κάθε μήνα να μεταβαίνουμε στις επιχειρήσεις τους, με σκοπό αφενός την είσπραξη της συνδρομής κι αφετέρου να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Το συνολικό τυράζ της εφημερίδας κυμαίνεται, αναλόγως την εποχή, γύρω στα 2.500 φύλλα.

Πιστεύουμε ότι η φιλοσοφία που έχουμε για το πως μπορεί μια εφημερίδα να αναπτυχθεί τη σημερινή εποχή του ίντερνετ, είναι η κατάλληλη για να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Match Αχαΐας

Η Εφημερίδα «Match» διανύει τον 10ο χρόνο λειτουργίας της κι έχει καταφέρει με την στήριξη του κοινού της Δυτικής Ελλάδας να είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική σε λειτουργία, Επαρχιακή εφημερίδα της Ελληνικής επικράτειας.

Το μυστικό της επιτυχίας της οφείλεται στο ότι κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνδρομητών, άρτια οργανωμένο με ιδιόκτητο μηχανισμό διανομής – είσπραξης – πώλησης από την εταιρεία μας.

Οι συνδρομητές της εφημερίδας, αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε 1600, και αφορούν σε ποσοστό 90% καταστήματα κυρίως της Πάτρας, αλλά και πολλών ακόμα πόλεων της Δυτικής Ελλάδας.

Έχουμε όλα τα στοιχεία με λίστα πελατών η οποία είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.

Φυσικά, η «Match» κυκλοφορεί και στα περίπτερα της Δυτικής Ελλάδας, αλλά θα ήταν παράλειψη μας αν δεν σας επισημάνουμε ότι η μεγάλη μας δύναμη είναι οι συνδρομητές μας, τους οποίους στην πλειοψηφία τούς γνωρίζουμε προσωπικά, και μας γνωρίζουν κι αυτοί. Φροντίζουμε, μέσω του εμπορικού μας τμήματος, κάθε μήνα να μεταβαίνουμε στις επιχειρήσεις τους, με σκοπό αφενός την είσπραξη της συνδρομής κι αφετέρου να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Το συνολικό τυράζ της εφημερίδας κυμαίνεται, αναλόγως την εποχή, γύρω στα 2.500 φύλλα.

Πιστεύουμε ότι η φιλοσοφία που έχουμε για το πως μπορεί μια εφημερίδα να αναπτυχθεί τη σημερινή εποχή του ίντερνετ, είναι η κατάλληλη για να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.